A brnoi Fireflies szeminárium legjobb pillanatai

A brnoi Fireflies szeminárium legjobb pillanatai

Click here to read the English-language version of the newsletter.

Kedves Disztribútor,

Szombaton egy újabb felejthetetlen Fireflies Szemináriumnak lehetett részese. Ha Ön ott volt, akkor tudja, miről beszélünk. Elevenítse fel emlékeit és lapozza végig a rendezvény legjobb pillanatait, amelyet egy Facebook albumban gyűjtöttünk össze Önnek! Ha megtalálta magát vagy a csoportjának tagjait a képeken, bátran jelölje be őket rajta!
Nem volt résztvevője ennek az ünnepi alkalomnak? Eggyel több ok arra, hogy megnézze, miről maradt le és milyen remek hangulatra, ünneplésre, előadásokra, meglepetésekre számíthat a következő rendezvényen jövő májusban. Csatlakozzon a 2019. évi Fireflies szeminárium hivatalos Facebook eseményoldalához, hogy minden fontos információ időben eljusson Önhöz! 😉
Történelmi pillanat a színpadon
Szombaton újból egy emlékezetes Fireflies Szeminárium ért véget, de…
De ez volt az első, amikor a tőkerész bónuszok kiosztásra kerültek. A Swiss Halley AG életében ez történelmi pillanat. De ennek itt még nincs vége! 2019. május 18-án Brno-ban Ön is ott lehet a színpadon és átveheti giga csekkjét és kitűzőjét, ha teljesíti a tőkerész bónusz feltételeit.
Mit kell ehhez tenni? Olvassa el a tőkerész bónuszra vonatkozó információkat és lásson munkához már ma! Ne feledje, a tőkerész bónusz jelenlegi időszaka szeptember 1-jén már elkezdődött!
Eredményes munkát kívánunk!

Üdvözlettel,
Fireflies

U.i.: (ahogy a színpadon is elhangzott:) “Az új giga csekkeken még nincsenek nevek!” Kerüljön rá az Öné!

 


Comments

comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.