Alexander Najgyanov festőművész

Alexander Najgyanov festőművész

Najgyanov Alekszandr 1971-ben magyar-orosz nemzetiségű családban született Rahón (Kárpátalján), ott , ahol Fehér Tisza Fekete Tiszával összefolyik. Édesapja festőművész példáját követve, ifjú korában elkezdett festegetni.Egy ideig fafaragással foglalkozott. Diplomáját Lembergi iparművészeti főiskolán szerezte meg.

Sok kiállításon szerepelt szülővárosában Rahón. Festményei voltak kiállítva Técsőn , Ungváron , Kijevben , Csehországban Plzen városában , Magyarországon Kazáron , Budapesten.

Jelenleg családjával Magyarországon él és alkot. Kárpátok most is a kedvenc téma , a képein gyakran láthatunk hegyi patakot, fenyves erdőt, rohanó Tiszát.Munkáit nagyon részletesen készíti el nem csak kisméretű festményeket készít.Igény szerint nagy mérető festményeket is vállal megrendelésre. Édes apja is festőművész kitől sokat tanult az egész család festmények értékesítésével foglalkozik. Anyukája is fest illetve a testvére is így igazán színpompás festményeket készítenek mivel egymás munkáit  is láthatják és tudnak tanulni egymástól.

Magyarországon számos magán Galériákban is megtalálhatóak munkái. A vásárló közönségnek is nagyon tetszenek a munkái.Galériánk honlapján is megtekinthetőek a festményei.

Alexander Najgyanov

http://apluszbgaleria.hu/

 


33Trinidad

I must say it was hard to find your page in google.

You write interesting articles but you should rank
your website higher in search engines. If you don’t know how to do it
search on youtube: how to rank a website
Marcel’s way

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.