Hunyadi Gábor festőművész

Hunyadi Gábor festőművész

Hunyadi Gábor festőművész 1969-ben született Budapesten. Érettségi után a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatja tanulmányait. “Festőművész” szülei hatására mégis a festészet mellett dönt. Az otthoni légkör és a Balaton közelsége adja az első inspirációkat alkotásaihoz.

Képeinek gondolati kiindulópontja mindig a valós táj, és a konkrét hangulat. Festményei hűen tükrözik a táj szépségét, szelídségét és romantikáját.Festményei többek között megtalálhatóak az A+B Galéria honlapján is.A festőművésznek nem csak itthon Magyarországon  találhatóak festményei külföldi műkereskedők is felkeresik és értékesítik munkáit. Édesanyja is sokat segített Vizer Júlia illetve édesapjától sokat tanult Hunyadi Istvántól. Az egész család foglalkozik festmények értékesítésével. Édesapja már több mint tíz éve elhunyt.

Munkái között megtalálhatóak egyaránt csendélet tájképek illetve mediterrán festmények is.A festőművész képeit az egész ország területén kerülnek bemutatásra az A+B Galéria tárlatain is.Egyéni és csoportos kiállításokon megtalálhatóak munkái.

A festőművész munkái az alábbi oldalon megtekinthetőek

Hunyadi Gábor

http://www.apluszbgaleria.hu/


Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.