Disztribútori termékek érvényessége és határidők

Disztribútori termékek érvényessége és határidők

Kedves Disztribútor!

Te tudod, meddig érvényes a belépési díj? Mire jó a webiroda-használati díj? Tisztában vagy azzal, hány nap áll rendelkezésedre, hogy meghosszabbítsd disztribútori jogodat és megtartsd struktúrádat? Levelemből megtudhatod, milyen határidőkre kell figyelned munkád során.


Belépési díj – új disztribútoroknak egy évre

A belépési díj megvásárlásával a ” regisztrált” felhasználója egyéves jogosultságot szerez arra, hogy a Fireflies-nál építsd karrieredet, a szolgáltatásokat másoknak is ajánld és az így keletkező csoportodban végzett vásárlások után jutalékot kapsz. Az egy év lejárta után a jogosultság meghosszabbításához webirodahasználati díj vásárlása szükséges.


Webiroda-használati díj – a disztribútori jog meghosszabbítása

A webiroda-használati díj megvásárlásával megszakítás nélkül folytathatod disztribútori munkádat. Fontos: a webiroda-használati díj a belépési díjhoz hasonlóan egy évig érvényes, évente megújítandó, melynek esedékességéről a lejárat előtt és azt követően felugró ablak figyelmezteti a felhasználót minden bejelentkezéskor. Emellett a webiroda fejlécében látható visszaszámláló is mutatja az aktuális disztribútori termék érvényességét.


90 napos határidő

Mind a belépési díj, mind pedig a webiroda-használati díj lejárati idejét követően 90 naptári nap áll a disztribútor rendelkezésére, hogy új webiroda-használati díj vásárlásával megújítsa disztribútori jogát. A 90 napon belül vásárolt jogosultság érvényessége ebben az esetben is az azt megelőző termék lejáratának időpontjában indul.


Disztribútori jog megszűnése

Amennyiben a disztribútori jog nem kerül meghosszabbításra a fent említett 90 napon belül, a disztribútor elveszti addigi eredményeit, webirodája egyszerű felhasználói profillá alakul. Így struktúráját is elveszíti, a disztribútori jogairól lemondó felhasználó további jutalékot már nem halmozhat fel csoportjának forgalma után. Elveszített struktúrájának visszaszerzésére a megszűnt disztribútori regisztrációjának megújításával már nincs lehetősége. Fontos: a disztribútori jogát elvesztő felhasználó továbbra is a korábban elért karrierszinten számít bele felsővonalának minősülésébe, a “Csoportadatok” menüpontban ugyanúgy megjelenítésre kerül, a felsővonal jutalékának számításánál azonban minősülési szinttel nem rendelkező felhasználónak tekintendő.

A felsővezetés döntése értelmében 2016.03.31-ig lesz lehetőség a disztribútori jog meghosszabbítására a lejáratot követő 90 napon túl is. Március 31. után azonban érvénybe lép a 90 napos határidő, amelynek elteltével a disztribútor végérvényesen elveszíti addigi eredményeit és struktúráját. Kérjük, ezt vegye Ön is figyelembe munkájának tervezése során és hosszabbítsa meg disztribútori jogosultságát időben! Kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk a jövőben is készséggel áll rendelkezésére. További eredményes munkát kívánok neked!

Ha még nem vagy tagja a Fireflies utazó közönségének itt meg tudod tenni csak lépj a kis repülőre további információkért.

belepes


Comments

comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.