Fireflies hírek

Kedves Disztribútor!

Egy speciális promóció keretében Önnek (és vonalának is) 2016. november 11. és 2017. január 10. között volt módja Loyalty csomagot (Standard, Plus, Pro) vásárolni érvényes utazási csomag (Basic, Smart, Life) nélkül.
A promóció rendkívül sikeres volt, a két hónap alatt nagyon sokan éltek ezzel a kedvező lehetőséggel. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, a Fireflies disztribútorok pedig a jutalékegyenlegükön érezhették a promóció sikerét 🙂 December közepétől (különösen január elején) pedig többen jelezték, hogy rövidnek tartják a promóció időtartamát tekintettel az év végi ünnepekre, valamint a termék újszerűségéből és karakteréből származó értékesítési jellegzetességekre.
Mivel korábban ilyen jellegű promóció valóban nem volt, ezért a Fireflies menedzsmentje úgy döntött, hogy a Loyalty Conversion Ciklus promóciót meghosszabbítja 2017. február 20-ig.
Ez Önnek és a vonalának is nagyon fontos lehet! Miért? Erről már olvashatott egy korábbi hírlevelünkben, melynek a lényegét ide kattintva olvashatja el.

Jó munkát és minél több Lolyalty Ciklus bónuszt kívánunk Önnek!
Fireflies

belepes


Comments

comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.