Fireflies hírek

Február 22-én életbe léptek a várva várt újdonságok, melyek részleteiről a korábbi levelekben már sokat olvashatott.

Van néhány olyan fontos újdonság, amely nagyobb hangsúlyt érdemel a korábbinál vagy azóta került be frissítésként. Ezek rövid összefoglalóját olvashatja alább:

  • A Loyalty Nagy ciklus kifizetésekből (az 5.000 USD bónuszból) nem történik 10%-os utalás az Utazási egyenlegre, tehát a teljes összeg a jutalékszámlára kerül.
  • A 3 Front karrierszint Travel Memberre módosul.
  • A Travel Member és az Executive Club közé bekerül egy új karrierszint, a TM Club. Az új karrierszint minden jogosultsága és kötelezettsége megegyezik a Travel Memberrel kivéve a mélységi bónuszt, ahol a TM Club karrierszintű disztribútorok 5% mélységi bónuszra jogosultak valamint a szint eléréséhez szükséges minősülési pontot, ahol a TM Club eléréséhez legalább 12.000 minősülési ponttal kell rendelkezniük (egy vonalról maximálisan 4.800 minősülési pont számítható be).Így például a TM Club karrierszintű disztribútorok 1% mélységi bónuszra jogosultak egy Travel Member karrierszintű disztribútor forgalma után. Vagy – a példánál maradva – egy EC karrierszintű disztribútor 1%-kal kevesebb bónuszra jogosult egy TM Club karrierszintű disztribútor után, mint egy Travel Member után.
  • A Flash Sales ajánlatok körülbelül március közepén (még bőven az idei szezon előtt) lesznek elérhetőek.Jelszó: fogd és vidd! Azaz aki hamarabb foglalja (és fizeti ki) az utat, azé lesz szuperkedvezményes áron!

Comments

comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.