Fireflies hírek új nyelvel bővült a szolgáltatásunk

Kedves Felhasználó!

Nagyszerű hírünk van: a Fireflies.com ezentúl spanyol nyelven is elérhető. Nézze meg, miért fontos lépés az új nyelv bevezetése, és olvassa el, mit nyer Ön a legújabb fejlesztéssel!

További 400 millió emberhez szólunk – a saját anyanyelvükön

Ön tudta, hogy a világon közel 400 millió ember anyanyelve a spanyol? Spanyolországon kívül még 20 országban hivatalos nyelv és ezekkel együtt 30 országban mindennapos a használata. Jó hír, hogy ezentúl ők is anyanyelvükön tájékozódhatnak a “Fireflies” ajánlatairól, spanyolul foglalhatják le utazásukat és ezen a nyelven térképezhetik fel a rájuk váró lehetőségeket is. És Ön hogyan profitálhat mindebből?

Új kapuk nyílnak Ön előtt!

A Fireflies.com 15. nyelve számos leendő felhasználó kényelmét szolgálja. Ennek köszönhetően a jövőben Ön minden eddiginél könnyebben ajánlhatja a Fireflies előnyeit egy teljesen új területen, 30 országban emberek százmilliói számára. Vegye ki részét az elsők között a spanyol nyelv által kínált üzleti lehetőségből és bővítse csoportját egy új közösség tagjaival!

Töltse le a spanyol nyelven elérhető Fireflies Hivatalos Üzleti Prezentációt és használja fel üzleti sikerei növeléséhez!

Kellemes böngészést és jó utat kívánunk: ¡Buen viaje!

Fireflies piac nagysága


Comments

comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.