Igényelje új ePayments bankkártyáját díjmentesen!

Igényelje  új ePayments bankkártyáját díjmentesen!

Kedves Disztribútor!

Tájékoztatjuk, hogy pénzügyi partnerünk, az ePayments 2016. augusztus 15-től új bankkártya-kibocsátó partner közreműködésével biztosítja ePayments Prepaid MasterCard bankkártyáit felhasználói számára. Ahogyan az ePayments által küldött hírlevélben is olvashatta, a fenti határidőig meglévő ePayments Prepaid MasterCard kártyáját Ön is díjmentesen a megújult bankkártyára cserélheti.

A díjmentes bankkártya-igénylés határideje: 2016. augusztus 15. Ezt követően díj ellenében fogják kibocsátani az új bankkártyáját.

Felhívjuk figyelmét, hogy régi bankkártyáját augusztus 15-ig tudja használni. Gondoskodjon arról, hogy a határidőig megérkezzen az új bankkártyája és megszakítás nélkül tudja használni a pénzét augusztus 15. után is.

Kérjük, lépjen be ePayments fiókjának „Cards and Accounts” menüpontjába és győződjön meg róla, hogy új bankkártyája megrendelés/aktiválás alatt áll-e. Ebben az esetben bankkártyája úton van Önhöz vagy már meg is érkezett. Amennyiben bankkártyája mellett a „Reissue” gomb jelenik meg, Önnek szükséges elküldeni az új bankkártya-igénylést az ePayments felé saját ePayments fiókjából. Kérjük, rendelje meg az új bankkártyáját, kattintson a „Reissue” gombra, válassza ki a helyes szállítási címet és küldje el a bankkártya-igénylést.

2016. augusztus 15-től már nem lesz lehetőség a régi típusú kártyák újbóli kibocsátására. Így javasoljuk, hogy éljen Ön is a lehetőséggel: rendelje meg most a megújult MasterCard bankkártyát! Amennyiben az igénylés időpontjában jelenlegi bankkártyájának éves díja már befizetésre került és kártyaegyenlege nem negatív, új bankkártyáját díjtalanul állítják ki.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérjük, forduljon az ePayments ügyfélszolgálatához!

Üdvözlettel,
Fireflies


Comments

comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.